contra1
Contraversial

TRICKING

Martial arts tricking, bekend als tricking, is een training discipline die martial arts kicks met salto’s en twists van gymnastiek evenals vele dance moves en stijlen uit breakdancing combineert. Het doel is om een esthetische weergave van de verschillende combinaties van “trucjes” te bereiken.

Contraversial

WIE ZIJN WIJ?

Contraversial bestaat uit een groep enthousiaste sporters met een grote liefde voor tricking, parkour, freerunning en sinds kort ook sign juggling.

Contraversial

WAT DOEN WIJ

Contraversial verzorgt stuntshows die een uiterste concentratie en springkracht vragen. Wij geven workshops freerunning, tricking en parkour aan scholen. Tevens werken wij als sign jugglers.

Contraversial

SHOWS

De crew van Contraversial zorgt voor fantastische stuntshows door middel van freerunning, tricking en parkour. Door een extreme controle over het lichaam, concentratie, springkracht en evenwicht laten wij ons publiek versteld staan.

Contraversial maakt shows op maat op iedere gewenste locatie, met veel aandacht voor muziek en choreografie. Wij hebben meegewerkt aan diverse promotiecampagnes en worden zeer gewaardeerd om onze creativiteit en flexibiliteit. Op verzoek kan de nadruk liggen op heel specifieke tricks en stunts, of op een thema. Kortom er is heel veel mogelijk.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram