contra3
Contraversial

SIGN JUGGLING

Sign juggling is een van de meest spectaculaire manieren om reclame te maken of uw boodschap over te brengen. Met onze sign jugglers wordt het publiek ‘live’ ge├»nformeerd op een enthousiaste, interactieve en acrobatische wijze. Door middel van tricking, parkour en martial arts en in combinatie met aantrekkelijke trucs die wij uitvoeren met reclameborden brengen wij uw boodschap over, vermaken wij uw gasten tijdens het wachten en maken daarbij direct reclame voor uw zaak.

Onze professionele trickers gebruiken de omgeving op energieke, sportieve en speelse manier om uw boodschap over te brengen. Naast het theater element kunnen onze jugglers zorgen voor meer brand-awareness en van logistieke meerwaarde zijn voor uw evenement.

Contraversial

WIE ZIJN WIJ?

Contraversial bestaat uit een groep enthousiaste sporters met een grote liefde voor tricking, parkour, freerunning en sinds kort ook sign juggling.

Contraversial

WAT DOEN WIJ

Contraversial verzorgt stuntshows die een uiterste concentratie en springkracht vragen. Wij geven workshops freerunning, tricking en parkour aan scholen. Tevens werken wij als sign jugglers.

Contraversial

SHOWS

De crew van Contraversial zorgt voor fantastische stuntshows door middel van freerunning, tricking en parkour. Door een extreme controle over het lichaam, concentratie, springkracht en evenwicht laten wij ons publiek versteld staan.

Contraversial maakt shows op maat op iedere gewenste locatie, met veel aandacht voor muziek en choreografie. Wij hebben meegewerkt aan diverse promotiecampagnes en worden zeer gewaardeerd om onze creativiteit en flexibiliteit. Op verzoek kan de nadruk liggen op heel specifieke tricks en stunts, of op een thema. Kortom er is heel veel mogelijk.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram