contra2
Contraversial

FREERUNNING

Freerunning is een vernieuwende sport, en wordt ook wel de kunst van het bewegen genoemd. De traditionele sporten zijn voor veel mensen niet interessant meer. Dankzij Contraversial wordt free running elke dag weer in de picture gezet, en komen er elke dag weer nieuwe kinderen in contact met deze mooie sport. Free running wordt vaak verward met parkour waarbij het de bedoeling is zo snel mogelijk van punt A naar punt B te komen. Bij free running is het de bedoeling om zo sierlijk mogelijk van punt A naar punt B te komen. Dit wordt bereikt door trucs en adembenemende salto’s. Belangrijk hierbij is dat de persoon een ontzettend grote kracht en lichaamscontrole heeft.

Contraversial

WIE ZIJN WIJ?

Contraversial bestaat uit een groep enthousiaste sporters met een grote liefde voor tricking, parkour, freerunning en sinds kort ook sign juggling.

Contraversial

WAT DOEN WIJ

Contraversial verzorgt stuntshows die een uiterste concentratie en springkracht vragen. Wij geven workshops freerunning, tricking en parkour aan scholen. Tevens werken wij als sign jugglers.

Contraversial

SHOWS

De crew van Contraversial zorgt voor fantastische stuntshows door middel van freerunning, tricking en parkour. Door een extreme controle over het lichaam, concentratie, springkracht en evenwicht laten wij ons publiek versteld staan.

Contraversial maakt shows op maat op iedere gewenste locatie, met veel aandacht voor muziek en choreografie. Wij hebben meegewerkt aan diverse promotiecampagnes en worden zeer gewaardeerd om onze creativiteit en flexibiliteit. Op verzoek kan de nadruk liggen op heel specifieke tricks en stunts, of op een thema. Kortom er is heel veel mogelijk.

Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram